COVB

COVB

Publica la teva oferta de treball

Aquest és l’espai on podeu publicar les vostres ofertes de feina. Us facilitem una eina de contacte útil i fiable per a trobar el professional que necessiteu.

Insereix una oferta

Lloc de treball

Descripció de la oferta

Horari

Especificitats de la plaça vacant

Característiques del sol·licitant

Condicions laborals

(Horari i facturació a convenir)

Contacte amb l'empresa

De conformitat amb el que s'estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, per la present l'informem que les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari, així com el seu currículum adjunt, han estat incorporats al sistema de tractament titularitat del COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA, amb la finalitat de poder gestionar la seva participació en els processos de selecció de personal oferts en la nostra borsa de treball. Així mateix, l'informem que les seves dades seran cedides a les entitats que estiguin interessats en el seu perfil professional. En compliment amb la normativa vigent, el COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

El COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que el COL.LEGI OFICIAL DE VETERINARIS DE BARCELONA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, així com del consentiment prestat per al tractament d'aquests, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic covb@covb.cat.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

L'enviament d'aquest formulari implica l'acceptació de les clàusules exposades.

Formulari completat correctament. T'hem enviat una confirmació de tramitació al teu correu electrònic. Si no la reps, posa't en contacte amb nosaltres a apropem@covb.cat